Resposta estàndard

**Aquesta és una resposta automàtica.**

Gràcies pel vostre informe.

El servei d'assistència de Tails és un equip molt reduït amb recursos molt
limitats. Tot i així, llegim tots els informes. Però, ens és impossible
respondre a tots ells. Potser triguem dies, de vegades setmanes, a
respondre.

Com que no podem fer molt sobre els problemes següents, normalment no
responem als informes sobre ells:

- Problemes amb les targetes gràfiques
- Problemes amb els Mac
- Problemes amb el programari que incloem
- Problemes amb el programari que no incloem
- Problemes amb els ponts de Tor

Si encara no ho heu fet, comproveu si el vostre problema està cobert als
llocs següents:

- Documentació per a l'usuari: https://tails.net/doc/index.ca.html
- Preguntes més freqüents: https://tails.net/support/faq/index.ca.html
- Problemes coneguts: https://tails.net/support/known_issues/index.ca.html

Si teniu un problema que no estàveu experimentant en una versió anterior de
Tails, responeu a aquest correu electrònic i feu-nos saber l'última versió
de Tails en què no vau experimentar el problema.

Si heu descobert una manera de solucionar un problema, feu-nos-ho saber
perquè puguem documentar la solució per ajudar altres usuaris de Tails.

Informes de suport de maquinari amb els quals no podem ajudar

Benvolgut usuari de Tails,

Gràcies per compartir el vostre problema amb nosaltres.

Lamentem que Tails no funcioni bé en aquest ordinador.

És difícil investigar la majoria dels problemes de maquinari sense tenir
accés a l'ordinador afectat. A més, encara que aconseguim investigar cada
problema, malauradament sovint no els podem resoldre.

Si encara no ho heu fet, llegiu la nostra pàgina d'assistència:

https://tails.net/support/index.ca.html

Necessitarem més informació vostra en dos casos:

- **Si aquest problema no va passar amb una versió anterior de Tails**:

Si us plau, digueu-nos quina versió anterior va funcionar millor.

- **Si trobeu una manera de solucionar el problema**:

Si us plau, digueu-nos-ho i ho documentarem perquè altres usuaris afectats
  puguin beneficiar-se de la vostra solució.

La nostra millor esperança és que una futura actualització del controlador
de Linux resolgui el problema. Per a usuaris avançats de Linux: si voleu
aprofundir pel vostre compte, podeu portar-lo al repositori inicial després
de reproduir el problema en un sistema Linux recent que no sigui Tails.

Gràcies per la vostra comprensió.

Suport de maquinari Apple (Mac)

Consulteu el tiquet aquí per obtenir els detalls actualitzats: https://gitlab.tails.boum.org/tails/tails/-/issues/17640.

No hi ha prou informació

Benvolgut usuari de Tails,

Gràcies per compartir el vostre problema amb nosaltres.

Malauradament, de moment no us podem ajudar perquè la vostra descripció no
inclou prou informació.

És possible que el vostre problema ja sigui conegut, així que consulteu la
nostra pàgina de problemes coneguts:

https://tails.net/support/known_issues/index.ca.html

Si no hi trobeu el vostre problema, llegiu les nostres instruccions per
informar d'errors:

https://tails.net/doc/first_steps/whisperback/index.ca.html

Us agrairem que ens feu una descripció més completa del problema:

INSERIU LA PREGUNTA DE SUPORT AQUÍ

Resposta als usuaris que ens tracten repetidament com a motors de cerca

Aquesta resposta no és aconsellable per als informes de primera vegada, només per a usuaris que repetidament fan preguntes ja cobertes a la nostra documentació.

Som un equip molt reduït que treballem amb recursos humans molt
limitats. Moltes persones ens demanen ajuda als diferents canals de
suport. L'assistència als usuaris és una tasca important i és una de les
nostres prioritats.

Però tot el temps que dediquem a l'assistència als usuaris és temps que no
podem dedicar a millorar Tails. Si us plau, tingueu-ho en compte quan ens
escriviu...

Pregunta que no és de Tails-dev

Aquesta és la llista de correu per al desenvolupament de Tails.

Per a preguntes sobre l'ús i assistència, consulteu:

https://tails.net/support/index.ca.html

Gràcies!

No hi ha cap clau OpenPGP als servidors de claus

No hem trobat cap clau OpenPGP corresponent a la vostra adreça de correu
electrònic.

Envieu-nos una clau pública OpenPGP vàlida o publiqueu-la al servidor de
claus https://keys.openpgp.org/ i aviseu-nos quan ho feu.

Gràcies!

Com col·laborar amb Tails

Hola,

Gràcies pel vostre interès a contribuir a Tails. Com a projecte comunitari,
donem la benvinguda a les contribucions de moltes formes, des de la
programació fins a l'escriptura i la traducció.

Consulteu la nostra guia per saber com podeu contribuir:

https://tails.net/contribute/index.ca.html

Salutacions,

El mirall de Tails està trencat o el missatge SSL fa por

Gràcies per informar-nos. Hem transferit els detalls a l'equip que treballa
en això a tails-mirrors@boum.org.

Sol·licitar comentaris sobre tiquets de GitLab

Problema conegut on necessitem comentaris

Gràcies per compartir els vostres problemes amb nosaltres.

Crec que esteu experimentant un problema que ja s'ha informat:

INSERIR L'ENLLAÇ AL PROBLEMA

Podeu confirmar si el vostre problema és el mateix i proporcionar comentaris
sobre el tiquet de GitLab?

Demanar a un usuari que reprodueixi el problema amb Debian-live

Podríeu provar d'iniciar una versió en directe de Debian al vostre ordinador
i veure si podeu reproduir el problema?

Si us plau, llegiu les nostres instruccions sobre com reproduir errors a
Debian:

https://tails.net/doc/first_steps/whisperback/index.ca.html#debian

Amb la vostra ajuda, esperem que aquest problema es pugui solucionar en una
versió futura de Linux i, per tant, de Tails.

Gràcies per endavant!