1.0.1

Iceweasel

Run the tests the TBB folks use

  • http://websocketstest.com: WebSockets are enabled. It's unclear what the expected result should be.
  • http://phoul.github.io: Doesn't finish.
  • http://www.dnsleaktest.com/: Doesn't finish.

Compare the fingerprint of Tails and the latest TBB using at least https://panopticlick.eff.org/

There's certificate issue making panopticlick inaccessible.

WebRTC should be disabled

None of the getUserMedia demos seem to work.

0.23~rc1

Iceweasel WebRTC

  • getUserMedia → Video + Picture
    • on Tails 0.22.1: NO_DEVICES_FOUND
    • on Tails 0.23: Stop - Pause/Play - Snapshot
  • getUserMedia → Audio + Audio/Video
    • on Tails 0.22.1: dialog to share a microphone + Stop - Pause/Play - Snapshot
    • on Tails 0.23: Stop - Pause/Play - Snapshot

intrigeri: I see nothing working for real, and the landing page says "mozRTCPeerConnection is missing!", so perhaps that's OK-ish. I can't find any related change in the patches we apply, strange.

0.21

Memory erasure

PAE

without wipe : 272063018pat = 43530088 / 5368669120 o (81.081%) with wipe : 0 (0%)

0.19-rc1

Memory erasure

Tested with ?qemu pmemsave

PAE

without wipe : 215334680 + 62601448 = 277936128 pat = 4446978048 / 5368709120 o (82.83%) after wipe : 0 + 0 = 0%

486

without wipe : 176224619 pat = 2819593904 / 3221225472 o available (87.53 %) after wipe : 930023 pat = 14880368 / 3221225472 o available (0.005 %)

0.18

Memory erasure

PAE

0 patterns found after wipe

0.17.1

Memory erasure

PAE

without wipe : 215473140 + 64983491 pat = 4487306096/5368709120 o (83.58%) after wipe : 0 (0%)